Uncategorized

No Fruit


Sambal Tempe

Tempe Bacem

bring me one of these dishes, and i’ll pay you 3 euros. Please.

Advertisements
Standard

3 thoughts on “No Fruit

  1. Vira Arman says:

    Hi cathyyy! senangnyaa liat blog kamu… address blog kamu aku taro di blogroll blog aku yaa? gapapa kaan?

    hope we can meet each other soon πŸ˜€ salam buat indah, desita sania petrus yaa!

    • VIRAAA!!!!! boleh banget banget bangeeeet aku juga mau masukkin blog kamu yg lebih pro di blog aku tapi ga ngerti caranya. Pardon me…huhuhuhu ajarin dooonnng. harus ketemuuu! kalian ke jerman dooong kita kayaknya baru bisa keluar jerman natalan deh soalnya visa belom schengen huhu

      • Vira Arman says:

        hahaha ada di bagian “link” πŸ˜› lho kok bisa bukan visa schengen? aaa…mau banget ke jerman..! tapi aku cuma tau dari gron naik bus ke bremen.. nah yaa.. ke pforzheim-nya gimana yaa? hhehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s